Participem a la jornada de formació del Casal Lambda

El dissabte 23 de novembre vam morue’ns cap al Centre LGBTI de Barcelona per participar a la jornada de formació pel voluntariat del Casal Lambda. La Loreto Barrionuevo va intervenir a la taula rodona sobre “Cultura, debat i reflexió dins del moviment LGTBI”, juntament amb altres activistes LGBTI, on va aportar el seu punt de vista com a activista en un entorn rural com és la Garrotxa. Després, vam tenir l’oportunitat de conèixer millor el Saber més…

Manifestació 25N

El dilluns 25 de novembre és el Dia Internacional Contra les Violències Masclistes. Participem a la manifestació no mixta per a una justícia no patriarcal que organitza la Coordinadora de la Vaga del 8M. Es convoca l’esdeveniment a les 20 h a la plaça del Carme d’Olot i es demana que es vagi vestida de negre i es porti una torxa. 81 són els feminicidis a l’Estat espanyol aquest 2019.

Cinefòrum

El passat 7 de novembre vam realitzar un cinefòrum al voltant del documental “The celluloid closet” de Rob Epstein i Jeffrey Friedman (1995) al Núria social, amb l’objectiu de reflexionar sobre les representacions de l’homosexualitat al cinema de Hollywood.

Castanyes al foc

Trobada d’octubre: castanyada

Ens trobem el diumenge 27 d’octubre a les 16.30 h per berenar castanyes, moniatos i vi dolç a la Caseta dels Pescadors als Tussols. Per qui no sàpiga on és, s’accedeix pel camí de St. Narcís a Sant Roc i està a la falda de la Muntanya Pelada (enllaç al mapa). El preu de l’activitat són 6 euros per persona. Fotografia de Marc Pascual.

Les Festes del Tura tindran un Punt Lila al Firal Petit

Les Festes del Tura d’Olot comptaran per primera vegada amb un Punt Lila per atendre agressions sexuals i LGBTIfòbiques, i per sensibilitzar i informar sobre la violència sexual. El Punt Lila s’instal·larà al local de les entitats Blay 6 (seu d’Alliberem-nos) ubicat al Firal Petit; i estarà operatiu de les 12 de la nit fins les 6 de la matinada del 6 al 9 de setembre (les quatre nits de festes). Des de l’associació Alliberem-nos Saber més…

Trobades mensuals

Hem replantejat el format de les trobades mensuals. Les pròximes trobades seran activitats diverses, com ara excursions, cinefòrums, etc. obertes a tothom. Informarem quan comencem a organitzar-les.